Met veel trots kondigen wij een unieke inleefreis naar het prachtige Nepal aan!
Deze reis biedt niet alleen de kans om het adembenemende landschap van Nepal te verkennen, maar ook om op een respectvolle manier in contact te komen met de lokale bewoners en de impactvolle projecten van Samundra Nepal van dichtbij te ervaren.

Tijdens deze inleefreis nemen we je mee naar de kern van onze missie. Je bezoekt enkele projecten waar Samundra Nepal samen met de lokale groepen werkt aan een beter leven. Het zijn projecten die gericht zijn op onderwijs, gezondheidszorg en een eigen inkomen voorzien.

Naast het bezoek aan de projecten, ontdekken we samen de rijke cultuur en de natuurlijke schoonheid van Nepal. Mooi zichten op het Himalayagebergte, historische tempels en natuurlijk proeven we van de heerlijke Nepalese keuken.

Deze reis staat in het teken van wederzijds respect en culturele uitwisseling. Het is een kans om te leren van de Nepalese manier van leven en om de banden tussen onze organisaties en de lokale gemeenschappen te versterken.
We organiseren deze reis in de paasvakantie van 2025, in samenwerking met Zuiderhuis: specialist in en ervaren organisator van groepsreizen.

Interesse om mee te gaan op deze onvergetelijke reis? Je kan op de website van Zuiderhuis het volledige programma en praktische zaken terugvinden.
Wil je inschrijven? Dan krijgen supporters van Samundra de gelegenheid om zich eerst in te schrijven tot 14 juli. Daarna gaat het open voor het brede publiek.

Samen maken we van deze reis een ervaring die zowel de deelnemers als de gemeenschappen in Nepal zal verrijken. Maar let op: Nepal bezoeken kan verslavend zijn. Sommigen keren na hun bezoek jaarlijks terug.